mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 14 de desembre del 2015

TAPETA DE GAMBA I MOZZARELLA AMB SALSA D'ARANYONS (MIREIA CARBÓ)

Aquesta tapeta és realment bona i entra com si res. Delicada de gust, cruixent i atractiva a la vista.
Us animo a fer-la aquestes festes!

INGREDIENTS PER A 8 BROTXETES:

8 boletes de mozzarella
8 gambes llagostineres
oli d'oliva,sal i pebre
*palets de brotxeta llarguets.
..................................................
Per a l'arrebossat: 2 ous, farina, farina de galeta i sal
..................................................
Per a la salsa:
1/2 pot de confitura d'aranyons (també serviria la de gerds)
200 ml d'oli d'oliva suau
sal i pebre

SOM-HI:

Punxem la gamba de cua a cap amb la boleta de mozzarella al mig (com si la portés a la panxa)
Passem la broqueta  per farina, després per ou i finalment per la farina de galeta.
*Això ho puc deixar preparat el dia abans!

Fregim les broquetes amb força oli.
Preparem la salsa passant la confitura per un colador fi.
Barregem amb l'oli, la sal i el pebre.

Posem un gotall de la salsa al fons del plat i al damunt la broqueta acabada de fer.



3 comentaris:

  1. Caram Mercè...regalazo que et van fer,eh!
    Quines coses mes xules que vas aprendre!!
    Ara et tocarà posar-les en pràctica durant les Festes...jeje
    Petons a tots!

    ResponElimina
  2. Quina enveja :o) Una tapeta excel.lent i a més vistosa!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina