mousse de coco

mousse de coco

dijous, 1 de gener del 2015

DEL BLOG AL PLAT / GENER 2015


Avui dia 1, "oficialment", faig l'entrada per a la participació a la nova convocatòria de DEL BLOG AL PLAT, per qui no ho hagi vist us deixo amb la mateixa entrada que vaig fer fa 3 dies. ENTREU I REMENEU!, un blog ple d'idees fantàstiques! 

Ja ho sabeu, el 20 de gener publiqueu la recepta escollida tal i com es presenta o bé indiqueu les modificacions que hagueu fet, i deixeu l'enllaç a l'entrada que faré jo el dia 20 amb la recepta que faré!.Moltes gràcies! i...FELIÇ 2015!




DEL BLOG AL PLAT/ GENER/

Ho sé, no és dia 1, i de fet, el dia 1 tornaré a fer l'entrada, però com que vénen uns dies complicats a la cuina, poc temps, necessitat de trobar receptes bones i segures.... volia anunciar ja avui el blog de la proposta de DEL BLOG AL PLAT del mes de Gener, ja que és MOLT I MOLT ADIENT PER A FESTES, CELEBRACIONS, DIES ESPECIALS....

Al món dels blogs de cuina, sabeu que hi ha molts homes al capdavant. Per a mi, hi ha 3 referents força clars, sense desmerèixer ningú eh????, jajaja, però són blogs que conec des que tinc el meu o gairebé. Segur que molts de vosaltres, si us dic: "un, és el rei del mascarpone", "l'altre, és el rei de les cassoles" i "el darrer, és el rei dels GOTETS", segur, segur, segur, els encertaríeu tots. Us hi atreviu?. Doncs bé, a dos d'ells faré referència en altres propostes, sempre amb el seu permís, però avui us presento AL REI DELS GOTETS:
                                  L'ALFONS, DEL BLOG: LES RECEPTES DE SANT HILARI

Efectivament, un blog on hi trobareu moltíssimes idees servides en elegants gotets, a capes, amb cruixents, amb textures, colors, sabors... un món de fantasía explicat des de la senzillesa i amb molta claredat. Glamour servit amb molta imaginació i bon gust, que us anirà d'allò més bé "remenar" aquests dies, i del que en treureu moltes idees per a altres celebracions un cop passat el Nadal. Ara bé, no us creieu que només té gotets!, també té tartaletes, piruletes, entrants...
Jo començaria a mirar ja el seu blog, ni que sigui per donar imaginariament gust als sentits....


PER ANAR FENT GANA, AQUI TENIU ALGUNES DE LES SEVES RECEPTES...
  

  
No us oblideu que haureu de publicar la recepta el dia 20, tot i que ja la tingueu feta per cap d'any perquè no us hagueu pogut resistir a la temptació..... jajajaja.

8 comentaris:


  1. Bé doncs, ara si que ja la tinc¡¡
    Salutacions i fins el dia 20. :O)

    ResponElimina
  2. Aquesta si que no me la perdo!!! ;-))

    ResponElimina

  3. Mercé; Aquí et deixo l'enllaç de la proposta d'aquest mes del blog de l'Alfons -Les receptes de Sant Hilari-.
    Salutacions Mercé¡¡ :O)

    ResponElimina

  4. L'enllaç;
    http://menjadebacalla.blogspot.com/2015/01/brandada-de-bacalla-amb-xips-de-iuca.html

    ResponElimina
  5. Hola Mercè aquí et deixo la meva aportació! bona setmana!
    http://comacasa-res.blogspot.com.es/2015/01/peres-al-cava-rosat-amb-taronja.html

    ResponElimina
  6. La meva proposta: http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/01/teules-de-formatge-parmesa-amb.html
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina